dimarts, 19 de maig del 2015

Comunitats d'Espanya

Bon dia, aquí teniu un mapa de les comunitats d'Espanya per estudiar.


 Clica sobre la imatge
Clica sobre la imatge

dimarts, 5 de maig del 2015

English Day


Hi!
The students of 3rd grade participated in the English Day 1st edition. Therefore, the children did different oral activities, using English as a language for communication, with children from other schools. We enjoyed a lot!


dilluns, 4 de maig del 2015

Visita dels pares a tercer per parlar del seu ofici

Durant la Setmana Cultural alguns pares van venir a la nostra classe a explicar-nos la seva feina, ja que com ja sabeu, aquest any el tema de la Setmana Cultural ha sigut els oficis. Al nostre curs va venir el pare del Jose que és jardiner, la mare de l’Amèlia que és periodista i el pare de l’Amina i la Bayan que és metge. Gràcies a les seves exposicions vam aprendre moltíssim. Per aquesta raó des d’aquí volem fer-los un petit homenatge amb aquesta publicació per poder ensenyar a tothom que bé que ho van fer i aprofitar també per donar les gràcies per la col•laboració de cadascun d’ells.

Moltes gràcies! Sou uns professionals de campionat a la vostra professió!!!!

Visita a Mercabarna

Els alumnes de 4t vam visitar Mercabarna. Allà vam aprendre les diferents famílies de fruites, verdures i hortalisses. A més, per dinar ens vam donar una amanida i de postres fruites. Ens va agradar molt anar-hi!!